Notícies

SOLUCIÓ INTEGRAL AIRE CONDICIONAT

JUNY 2017   

Tecniber realitza la instal·lació d'una àmplia quantitat d'aires condicionats de les millors marques per menys d'1€ al dia amb les màximes ventatges: instal·lació professional, assistència en 3 hores, descomptes a la factura de la llum i garantía total.

 

 

INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA A MERCK MOLLET DEL VALLÈS

 MAIG 2017   

Tecniber col·labora amb la companyia Merck, realitzant la instal·lació elèctrica en l'ampliació dels seus magatzems i sales a Mollet del Vallès. Merck és una multinacional alemanya, situada als sectors químic, farmacèutic i de les ciències de la vida. Actualment té 50.000 empleats en 70 països. 

 

CALEFACCIÓ RECTORIA DE SALLENT

MAIG 2017   

Tecniber fa l'instal·lació de calefacció i de gas amb una caldera d'alt rendiment, a la rectoria de sallent. Calefactant les sales de rectoria i les de Càritas.

TECNIBER PATROCINA EL BASQUET BERGA

 ABRIL 2017   

Tecníber al costat de l'esport i les persones.Tecníber col·labora amb l'associació de Bàsquet Berga, patrocinant l'equip de Bàsquet Mini Mixt durant la temporada 2016/2017.

 

 

 

 

OBRA LÍNIA SUBTERRÀNIA

 MARÇ 2017   

Tecníber realitza l'obra i la legalització de la xarxa elèctrica de baixa tensió en naus industrials en el municipi de Navàs.

 

LOCAL CULTURAL DE VILADA

FEBRER 2017   

Tecniber reforma i tramita la legalització de la instal·lació elèctrica del local cultural de Vilada.

Recordem als nostres clients, la obligatorietat dels locals de pública concurrència, a realitzar inspeccions elèctriques cada 5 anys, per organismes de control autoritzats.

 

 

PROBLEMES AMB LA CALÇ?

 FEBRER 2017   

A Tecníber instal·lem descalcificadors. L'aigua que arriba a la nostra llar és potable, però porta diferents substàncies que són l'origen de múltiples avaries.

Els nostres aparells electrodomèstics, canonades, aixetes, etc..., s'avarien en acumular-se la calç que porta l'aigua.

Eviti les avaries instal·lant un descalcificador a la seva llar.


VENTILACIÓ MERCAT MUNICIPAL DE BERGA

 GENER 2017   

Tecniber fa l'instal·lació dels conductes de ventil·lació als aparcaments del mercat municipal de Berga.

 

 

TECNIBER ET DESITJA UN BON NADAL

 DESEMBRE 2016   

Et desitgem Bones Festes i un 2017 carregat de bons desitjos.

Bon Nadal i pròsper any nou!

 

LLUMS DE NADAL A BERGA

 DESEMBRE 2016   

Tecniber torna a instal·lar les llums de nadal a la ciutat de Berga. S'encarrega del muntatge de totes les estructures de suportació i instal·lació de les lluminaries nadalenques als principals carrers de la ciutat, guarnint aixì el Passeig de la Indústria, el Carrer Major i el Carrer del Roser.