Notícies

INSTAL·LACIONS XALET GÒSOL

Instal·lacions d’electricitat, fontaneria, calefacció i telecomunicacions de un xalet a Gósol.

ENLLUMENAT EMERGÈNCIA TÚNELS COLLABOS

Instal·lació de l’enllumenat d’emergència dels Túnels de Collabos al municipi de Sant Joan de les Abadesses amb il·luminació LED

REFORMA CASA RURAL MATEUS

Reforma integral de la Masoveria de Mateus, casa de turisme rural, realitzant les instal·lacions de fontaneria, calefacció, electricitat i fotovoltaica.

EMISSORS INFRAROJOS

Tecniber realitza la instal·lació de calefacció amb emissors infrarojos. En la cria d'animals, la llum dels llums infrarojos (calefacció infraroja) proporciona calor per als animals i fomenta el seu desenvolupament.

BUGADERIA INDUSTRIAL

Instal·lació d'una bugaderia industrial a Puigcerdà, incloent instal·lacions de gas, electricitat, fontaneria i la seva corresponent legalització i tràmits.

INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTAICA

A finals d'any vam realitzar una instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a la localitat de Navàs de 5 KWp per un habitatge. Suma't a l'autoconsum instal·lant plaques solars. Si tens una teulada, tens la possibilitat d'aprofitar l'energia solar i produir la teva pròpia energia fotovoltaica. Les plaques solars converteixen l'energia solar en energia elèctrica perquè l'utilitzos directament o l'emmagatzemis.

 

 

INSTAL·LACIÓ ATENEU D'AVIÀ

A finals d'any vam acabar les obres de millora i reforma de la coberta de la sala de l’Ateneu d’Avià, realitzant les instal·lacions d'electricitat, calefacció i ventilació coordinant la execució de l’estructura metàl·lica i el cel ras. Ens vam encarregar d'instal·lar un nou recuperador de calor i de renovar tota lluminària. 

 

INSTAL·LACIÓ DE GAS EDIFICI PASSEIG DE LA PAU

Escomesa general de gas d'un edifici de 12 pisos del Passeig de la Pau. 

 

INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA ESCOLA AVIÀ

Tecniber realitza la renovació de les instal·lacions d’electricitat de l’EscolaSanta Maria d’Avià, per tal d’adaptar-la a legislació vigent després de realitzar un control soterrant la línia de baixa tensió.

MANTENIMENT DE PISCINA

Tecniber s'encarrega del manteniment tècnic de la piscina de Casserres.