Notícies

LÍNIA ELÈCTRICA SUBTERRÀNIA A SALLENT

 DESEMBRE 2017     

 

 

Tecniber realitza el soterrament de línia de baixa tensió a La Plaça Anselm Clavè de Sallent, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sallent.

 

 

 

IL·LUMINACIÓ DE NADAL A BERGA

DESEMBRE 2017     

 Es realitza la instal·lació de les llums de nadal a la ciutat de Berga. S'ha fet el muntatge de totes les estructures de suportació i instal·lació de les lluminaries nadalenques als principals carrers de la ciutat, guarnint aixì el Passeig de la Indústria, el Carrer Major i el Carrer del Roser.    

CENTRAL DE CÀRREGA SEMIRÀPIDA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

  NOVEMBRE 2017   

 

 

Tecníber finalitza l'instal·lació de la primera central de càrrega per a vehicles elèctrics a Berga. L'equip consisteix en un doble carregador SELBA SL1014 de 22 kW ubicat a la cantonada de la plaça Cim d'Estela. El funcionament és senzill i en pocs passos, amb l'ajuda d'una pantalla gràfica que incorpora l'equip, i una targeta RFID o un codi QR i un mòbil intel·ligent, l'usuari pot realitzar el procés de càrrega del seu vehicle. En cas que hi hagin dos vehicles carregant simultàniament hi haurà un repartiment de potència.

 

 

 

 

INSTAL·LACIONS NAU INDUSTRIAL

  OCTUBRE 2017   

 Instal·lacions elèctriques i de climatització en una nau industrial del polígon industrial de la valldan de Berga per a l'empresa PRESCAD ENGINEERING dedicada al disseny, fabricació i serveis d'enginyeria per equips a pressió

 

 

ESTUFA DE LLENYA

 SETEMBRE 2017   

Donem la benvinguda a la tardor, instal·lant una estufa de llenya recuperador de calor de 10,5 Kw d'atractiu disseny a la població de Malgrat de Mar, que encaixa perfectament en qualsevol menjador, amb uns elevats nivells de rendiment i mínimes emisions de CO2

INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA EMBASSAMENT DE LA BAELLS

 AGOST 2017   

Participació de Tecníber en la reforma integral de les instal·lacions elèctriques de l'embassament de la Baells (Cercs).

 

CLIMATITZACIÓ HOSPITAL DE CERDANYA

 JULIOL 2017   

Em realitzat el manteniment i la reparació dels equips de climatització de L'Hospital de Cerdanya.

SOLUCIÓ INTEGRAL AIRE CONDICIONAT

JUNY 2017   

Em dut a terme la instal·lació d'una àmplia quantitat d'aires condicionats de les millors marques per menys d'1€ al dia amb les màximes ventatges: instal·lació professional, assistència en 3 hores, descomptes a la factura de la llum i garantía total.

 

 

INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA A MERCK MOLLET DEL VALLÈS

 MAIG 2017   

Tecniber participa en la instal·lació elèctrica d'ampliació dels magatzems i sales a Mollet del Vallès. Merck és una multinacional alemanya, situada als sectors químic, farmacèutic i de les ciències de la vida. Actualment té 50.000 empleats en 70 països. 

 

CALEFACCIÓ RECTORIA DE SALLENT

MAIG 2017   

Tecniber fa l'instal·lació de calefacció i de gas amb una caldera d'alt rendiment, a la rectoria de sallent. Calefactant les sales de rectoria i les de Càritas.