Notícies

ESTACIÓ FOTOVOLTAICA EN COBERTA AGRÍCOLA

  ABRIL 2018

 

Tecniber dissenya i instal·la una petita estació fotovoltaica aïllada en una coberta agrícola, amb 6 plaques fotovoltaiques de 275Wp, un inversor  de 5KW i 4 bateries de 12V. 

CALDERA DE PELLET EN UNA ESCOLA PÚBLICA

 ABRIL 2018

 

Tecniber ha instal·lat una caldera de biomassa Hargassner Classic Lambda de 49Kw, amb monitorització online i amb la capacitat de treballar conjuntament a la caldera de gasoil existent. La instal·lació es realitza  a una escola, juntament amb un sistema de alimentació de pellet per bisenfi des de un nou silo de pellet que s’ha construit,  i un acumulador de 200L amb el corresponent circuit hidràulic.

 

CARREGADOR PER A VEHICLES ELÈCTRICS

MARÇ 2018

TECNIBER instal·la un carregador de cotxe elèctric inteligent de 22kw a el municipi de Vilada,  model RVE–WB-SmartTri de Circutor, amb la col·laboració de l’Ajuntament, amb possiblilitat de gestió mitjançant tarjeta de RFID i monitorització online.

PLAQUES SOLARS FOTOVOLTAIQUES LOCAL CULTURAL VILADA

 FEBRER 2018

[+] Ampliar Informació

PLAQUES SOLARS FOTOVOLTAIQUES ESCOLA DE VILADA

 FEBRER 2018

[+] Ampliar Informació

PLAQUES SOLARS FOTOVOLTAIQUES AJUNTAMENT VILADA

 FEBRER 2018

[+] Ampliar Informació

INSTAL·LACIÓ SOLAR FOTOVOLTAICA AJUNTAMENT D'AVIÀ

 GENER 2018

TV3 emet al telenotícies comarques el manteniment anual de les plaques solars fotovoltaiques que Tecníber ha muntat per l'Ajuntament d'Avià.

 

[+] Ampliar Informació

LÍNIA ELÈCTRICA SUBTERRÀNIA A SALLENT

 DESEMBRE 2017     

 

 

Tecniber realitza el soterrament de línia de baixa tensió a La Plaça Anselm Clavè de Sallent, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sallent.

 

 

 

IL·LUMINACIÓ DE NADAL A BERGA

DESEMBRE 2017     

 Es realitza la instal·lació de les llums de nadal a la ciutat de Berga. S'ha fet el muntatge de totes les estructures de suportació i instal·lació de les lluminaries nadalenques als principals carrers de la ciutat, guarnint aixì el Passeig de la Indústria, el Carrer Major i el Carrer del Roser.    

CENTRAL DE CÀRREGA SEMIRÀPIDA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

  NOVEMBRE 2017   

 

 

Tecníber finalitza l'instal·lació de la primera central de càrrega per a vehicles elèctrics a Berga. L'equip consisteix en un doble carregador SELBA SL1014 de 22 kW ubicat a la cantonada de la plaça Cim d'Estela. El funcionament és senzill i en pocs passos, amb l'ajuda d'una pantalla gràfica que incorpora l'equip, i una targeta RFID o un codi QR i un mòbil intel·ligent, l'usuari pot realitzar el procés de càrrega del seu vehicle. En cas que hi hagin dos vehicles carregant simultàniament hi haurà un repartiment de potència.