ÚLTIMES NOTÍCIES

MANTENIMENT ANUAL SOLAR FOTOVALTAICA A AVIÀ

 GENER 2018

TV3 emet al telenotícies comarques el manteniment anual de les plaques solars fotovoltaiques que Tecníber ha muntat per l'Ajuntament d'Avià.

 

[+]

LÍNIA ELÈCTRICA SUBTERRÀNIA A SALLENT

 DESEMBRE 2017     

 

 

Tecniber realitza el soterrament de línia de baixa tensió a La Plaça Anselm Clavè de Sallent, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sallent.

 

 

 

[+]

IL·LUMINACIÓ DE NADAL A BERGA

DESEMBRE 2017     

 Es realitza la instal·lació de les llums de nadal a la ciutat de Berga. S'ha fet el muntatge de totes les estructures de suportació i instal·lació de les lluminaries nadalenques als principals carrers de la ciutat, guarnint aixì el Passeig de la Indústria, el Carrer Major i el Carrer del Roser.    

[+]

CENTRAL DE CÀRREGA SEMIRÀPIDA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

  NOVEMBRE 2017   

 

 

Tecníber finalitza l'instal·lació de la primera central de càrrega per a vehicles elèctrics a Berga. L'equip consisteix en un doble carregador SELBA SL1014 de 22 kW ubicat a la cantonada de la plaça Cim d'Estela. El funcionament és senzill i en pocs passos, amb l'ajuda d'una pantalla gràfica que incorpora l'equip, i una targeta RFID o un codi QR i un mòbil intel·ligent, l'usuari pot realitzar el procés de càrrega del seu vehicle. En cas que hi hagin dos vehicles carregant simultàniament hi haurà un repartiment de potència.

 

 

 

 

[+]

INSTAL·LACIONS NAU INDUSTRIAL

  OCTUBRE 2017   

 Instal·lacions elèctriques i de climatització en una nau industrial del polígon industrial de la valldan de Berga per a l'empresa PRESCAD ENGINEERING dedicada al disseny, fabricació i serveis d'enginyeria per equips a pressió

 

 

[+]

ESTUFA DE LLENYA

 SETEMBRE 2017   

Donem la benvinguda a la tardor, instal·lant una estufa de llenya recuperador de calor de 10,5 Kw d'atractiu disseny a la població de Malgrat de Mar, que encaixa perfectament en qualsevol menjador, amb uns elevats nivells de rendiment i mínimes emisions de CO2

[+]

INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA EMBASSAMENT DE LA BAELLS

 AGOST 2017   

Participació de Tecníber en la reforma integral de les instal·lacions elèctriques de l'embassament de la Baells (Cercs).

 

[+]

CLIMATITZACIÓ HOSPITAL DE CERDANYA

 JULIOL 2017   

Em realitzat el manteniment i la reparació dels equips de climatització de L'Hospital de Cerdanya.

[+]
Altres Noticiés [+]

 

AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC AMB BATERIES D'ACUMUL·LACIÓ

PRODUCCIÓ ENERGIA  FOTOVOLTAICA CONECTADA A LA XARXA ELÈCTRICA
 Instal·lació fotovoltaica de 50Kwp connectada a la xarxa elèctrica. Situada a Berga amb 330 mòduls.