ÚLTIMES NOTÍCIES

REFORMA CASA RURAL MATEUS

GENER FEBRER 2019 

Tecniber realitza la reforma integral de la Masoveria de Mateus, casa de turisme rural, realitzant les instal·lacions de fontaneria, calefacció, electricitat i fotovoltaica.

[+]

EMISSORS INFRAROJOS

GENER 2019

Tecniber realitza la instal·lació de emissors d’infrarojos. En la cria d'animals, la llum dels llums infrarojos (calefacció infraroja) proporciona calor per als animals i fomenta el seu desenvolupament. La radiació usada per a escalfar no té un efecte nociu sobre el clima dins la granja. D'aquesta forma, els animals podran reproduir-se i créixer amb salut al mateix temps que gaudeixen d'un ambient càlid i sa.

[+]

BUGADERIA INDUSTRIAL

GENER 2019

Tecniber realitza les instal·lacions de una bugaderia industrial a la localitat de Puigcerdà, incloent instal·lacions de gas, electricitat, fontaneria i la seva corresponent legalització i tràmits.

[+]

INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTAICA

DESEMBRE 2018

A finals d'any vam realitzar una instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a la localitat de Navàs de 5 KWp per un habitatge. Suma't a l'autoconsum instal·lant plaques solars. Si tens una teulada, tens la possibilitat d'aprofitar l'energia solar i produir la teva pròpia energia fotovoltaica. Les plaques solars converteixen l'energia solar en energia elèctrica perquè l'utilitzos directament o l'emmagatzemis.

 

 

[+]

INSTAL·LACIÓ ATANEU D'AVIÀ

DESEMBRE 2018

A finals d'any vam acabar les obres de millora i reforma de la coberta de la sala de l’Ateneu d’Avià, realitzant les instal·lacions d'electricitat, calefacció i ventilació coordinant la execució de l’estructura metàl·lica i el cel ras. Ens vam encarregar d'instal·lar un nou recuperador de calor i de renovar tota lluminària. 

 

[+]

INSTAL·LACIÓ DE GAS EDIFICI PASSEIG DE LA PAU

SETEMBRE 2018

Tecníber realitza l'instal·lació de l’escomesa general de gas de un bloc de habitatges de 30 pisos del Passeig de la Pau de Berga.

 

[+]

INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA ESCOLA AVIÀ

AGOST 2018

Tecniber realitza la renovació de les instal·lacions d’electricitat de l’Escola CEIP Santa Maria d’Avià, per tal d’adaptar-la a legislació vigent després de realitzar un control soterrant la línia de baixa tensió.

[+]

MANTENIMENT DE PISCINA

JUNY 2018

Tecniber s'encarrega del manteniment tècnic de la piscina de Casserres durant la temporada d'estiu 2018.

 

[+]
Altres Noticiés [+]

 

AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC AMB BATERIES D'ACUMUL·LACIÓ

PRODUCCIÓ ENERGIA  FOTOVOLTAICA CONECTADA A LA XARXA ELÈCTRICA
 Instal·lació fotovoltaica de 50Kwp connectada a la xarxa elèctrica. Situada a Berga amb 330 mòduls.