ÚLTIMES NOTÍCIES

PROBLEMES AMB LA CALÇ?

 FEBRER 2016   

Digui adéu a les avaries. Instal·li un descalcificador. L'aigua que arriba a la seva llar és una aigua potable però que moltes vegades no té la qualitat desitjada. Sol presentar calç i altres substàncies que són l'origen de diversos problemes, com l'aparició de taques de calç en els sanitaris, en les aixetes, o la formació d'incrustacions en les canonades, el que comporta la necessitat de realitzar reparacions constants.


[+]

VENTILACIÓ MERCAT MUNICIPAL DE BERGA

 GENER 2016   

Tecniber fa la instal·lació dels conductes de ventilació als apracaments del mercat municipal de Berga. S'ha dut a terme la primera fase per a la legalització de l'activitat de mercat municipal, instal·lant uns 400m2 de conducte rectangular, 2 ventiladors d'extracció de 8250 m3/h, 1 ventilador d'impulsió de 11800 m3/h, reixes d'impulsió, extracció, pressa d'aire, etc...

[+]

TECNIBER ET DESITJA UN BON NADAL

 DESEMBRE 2016   

Et desitgem Bones Festes i un 2017 carregat de bons desitjos.

Bon Nadal i pròsper any nou!

 

[+]

LLUMS DE NADAL A BERGA

 DESEMBRE 2016   

Tecniber torna a instal·lar les llums de nadal a la ciutat de Berga. S'encarrega del muntatge de totes les estructures de suportació i instal·lació de les lluminaries nadalenques als principals carrers de la ciutat, guarnint aixì el Passeig de la Indústria, el Carrer Major i el Carrer del Roser.   

[+]

ESTUDIS EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

NOVEMBRE 2016   Som experts en estalvi i eficiència energètica, amb capacitat per aportar la millor solució per a cada necessitat.

Un dels serveis que ofereix TECNIBER són estudis d'eficiència energètica per tal de reduir el consum i la despesa energètica. Hi ha diferents tipus d'estudis energètics (estudis elèctrics, estudis tèrmics, estudis de processos de fabricació per a empreses, etc.) Aquests estudis permeten conèixer quin és l'estat actual de l'edifici o la instal·lació, el consum energètic i el cost econòmic de tots els aparells, les fugues tèrmiques, etc. El nostre objectiu és la reducció dels consums enerètics oferint suport tècnic i serveis de consultoria en el camp de l'eficiència energètica i les energies renovables per aconseguir l'estalvi econòmic dels nostres clients.

 

[+]

AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC AL CONSULTORI D'AVIÀ

 OCTUBRE 2016

Tecniber com empresa especialitzada d'eficiència energètica ha realitzat la instal·lació solar fotovoltaica al consultori mèdic del municipi d'Avià amb 24 plaques, d'una potència total de 6 Kwp , conectada a la xarxa elèctrica, per autoconsum elèctric de l'edifici amb injecció zero a la xarxa elèctrica (no s'aporta energia a la xarxa elèctrica).

[+]

VOLS SUBSTITUIR LA BANYERA PER UN PLAT DE DUTXA?

 SETEMBRE 2016

TECNIBER et substitueix la banyera per un plat de dutxa oferint el servei més professional, ràpid i eficaç amb bons preus i treball excel·lent.

 

 

[+]

SOLUCIÓ INTEGRAL AIRE CONDICIONAT

 AGOST 2016

TECNIBER realitza la instal·lació d'una àmplia quantitat d'aires condicionats de les millors marques del mercat per menys d'1€ al día amb les màximes ventatges: instal·lació professional, assistència en 3 hores, descomptes a la factura de la llum i garantia total.

 

[+]
Altres Noticiés [+]

 

AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC AMB BATERIES D'ACUMUL·LACIÓ

PRODUCCIÓ ENERGIA  FOTOVOLTAICA CONECTADA A LA XARXA ELÈCTRICA
 Instal·lació fotovoltaica de 50Kwp connectada a la xarxa elèctrica. Situada a Berga amb 330 mòduls.